Cloetta maakt betere en snellere keuzes dankzij Validation Assessment

Cloetta maakt betere en snellere keuzes dankzij Validation Assessment

Cloetta wilde een onderzoek doen naar een assortimentsvraagstuk voor Red Band. In fijne samenwerking met het innovatieteam van Cloetta hebben we dit voorjaar een in-store Validation Assessment uitgevoerd. Benieuwd naar de ervaringen van Cloetta? Lees de ervaring van Vincent van Meurs, Insights & Net Revenue Manager bij Cloetta.

Voor ons als Bamboo Brands was dit Nederlandse onderzoek misschien wel het meest waardevolle tot nu toe. In één dag bouwden we een volledige metrage om in 20 supermarkten. In enkele weken brachten we Cloetta waardevolle inzichten die helpen om betere en snellere keuzes te maken voor hun assortiment.

Testimonial

Wij blikken tevreden terug op dit waardevolle onderzoek. Vincent van Meurs (Insights Net & Revenue Manager bij Cloetta) vertelt: "Executie staat of valt bij een dergelijk in-store Validation Assessment dat in 20 winkels tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Wij zijn zeer positief over hoe Bamboo Brands dit heeft aangepakt. Zij zaten continu kort op de bal en hadden goede contacten met de ondernemers in de testwinkels, wat voor veel draagvlak heeft gezorgd. De wekelijkse updates en het snel kunnen schakelen (wanneer er bijvoorbeeld een promotie tussendoor kwam) werd zeer gewaardeerd."  Lees hier de volledige testimonial.

Meer weten?

De resultaten van het onderzoek behoren toe aan onze klanten. Wil je meer weten over onze werkwijze en onderzoeksmethoden? Of wil je van gedachten wisselen over een innovatievraag in jouw organisatie? Neem contact op met Theo Toering, via theo@bamboobrands.com. Of lees meer over Discovery Assessments, Validation Assessments of het Full Concept Assessment.

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.