Verrassende onderzoeksresultaten voor Royal Smilde Bakery

Verrassende onderzoeksresultaten voor Royal Smilde Bakery

Royal Smilde Bakery wilde ontdekken hoe twee nieuwe foodconcepten resoneren bij hun doelgroepen. Hiervoor hebben we een in-store Discovery Assessment uitgevoerd: een kwalitatief onderzoek waarbij we shoppers in de supermarkt interviewen. We kijken terug op een succesvol project! Vinay Dharampal is Innovator bij Royal Smilde Bakery en deelt zijn ervaringen.

Vinay Dharampal vertelt: "Bamboo Brands heeft ons geholpen met een in-store Discovery Assesment van twee concepten in twee verschillende categorieën. Ze hebben het project snel en met veel daadkracht opgepakt. Het werken met het gehele Bamboo-team is zeer plezierig en ze zijn erg flexibel als we dingen anders willen of over het hoofd zien in het project. Ondanks dat we geen afspraak hadden voor een minimale N, gingen ze door met interviewen tot het eind, met als resultaat een hele hoge N. De resultaten waren erg verrassend en positief om er intern een vervolg aan te geven.”

Meer weten?

Meer testimonials vind je hier. De resultaten van dit onderzoek behoren toe aan onze opdrachtgever. Wil je meer weten over hoe wij empirisch (real life) testen? Of wil je een frisse blik op een innovatievraagstuk in jouw organisatie? Neem contact op met Managing Director Theo Toering, via theo@bamboobrands.com. Of lees meer over Discovery Assessments & Validation Assessments.  


Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.