Succesvolle internationale samenwerking met Kraft Heinz

Succesvolle internationale samenwerking met Kraft Heinz

We kijken weer terug op een prettige samenwerking met The Kraft Heinz Company. Om de potentie van 2 innovatie foodconcepten te ontdekken, hebben we een internationaal in-store Validation Assessment uitgevoerd. Lydia Capasso (Brand Manager International bij Kraft Heinz) spreekt haar waardering uit over onze samenwerking. 

Lydia Capasso vertelt: “Met een agile aanpak heeft Bamboo Brands ons geholpen met het testen van twee concepten op het winkelschap. Het doel was om real life consumentenkoopgedrag meten en op basis daarvan de schapwaardigheid en Return of Sales te bepalen. Dankzij de methode van Bamboo Brands hebben we onze hypotheses gevalideerd en waardevolle datapunten verzameld. Om uiteindelijk erachter te komen wat het potentieel van onze concepten is. Wat ik in het bijzonder waardeer aan Bamboo Brands is hun flexibiliteit, sterke samenwerking en behulpzaamheid. Ze zijn echt tot het uiterste gegaan om een succesvolle test te realiseren. Bamboo Brands is echt een key partner voor ons!"

Lees ook de ervaring van Marius Tan, Commercial Category Lead bij Kraft Heinz.

Meer weten?

Meer testimonials vind je hier. De resultaten van dit onderzoek behoren toe aan onze opdrachtgever. Wil je meer weten over hoe wij empirisch (real life) testen? Of wil je een frisse blik op een innovatievraagstuk in jouw organisatie? Neem contact op met Managing Director Theo Toering, via theo@bamboobrands.com. Of lees meer over Discovery Assessments & Validation Assessments.  

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.