Podcast aflevering 1: Sipke van der Werf (SPAR)
08 november 2022 

Podcast aflevering 1: Sipke van der Werf (SPAR)

De eerste aflevering van onze podcast is live! Te gast is Sipke van der Werf, Manager Innovation bij SPAR. Laat je inspireren door zijn bijzondere verhaal over innovatie en leiderschap. Beluister deze aflevering nu op Spotify. Veel luisterplezier!

Het verhaal van Sipke van der Werf

Sipke van der Werf is onze allereerste gast in de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’. Volgens Sipke is innovatie het allerleukste onderdeel van marketing. Hij heeft dan ook een bak aan innovatie-ervaring! Voor grote en kleine bedrijven, merk en private label, maar ook verpakkingen en producten. Sipke reflecteert hij op wat hij – met de kennis van nu – anders zou doen. Ook deelt hij zijn visie op innovatie, waarbij continu leren, leiderschap én vrijheid bepalend zijn voor succes. Laat je inspireren door dit unieke verhaal.

Beluister de aflevering.

Over deze podcast

Een innovatieproject loopt vaak anders dan gepland, ook al heb je je route zorgvuldig uitgestippeld. Dit herkenbare (maar soms ook frustrerende) proces levert de leukste verhalen op. En die verhalen hoor je in de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’.

Deze podcast draait niet alleen om de innovatie-award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk. Met deze innovatieverhalen willen we jou inspireren om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG.

Deze podcast is een initiatief van Bamboo Brands & FMCG Academy.

Te gast zijn in deze innovatiepodcast?

Heb jij ook een innovatiereisverhaal dat je met ons wil delen? Word gast in onze podcast! Stuur een bericht naar info@bamboobrands.com.


Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.