Nieuwe collega: Jesper van der Noord
16 november 2022 
in Nieuws

Nieuwe collega: Jesper van der Noord

Bamboo Brands heeft een nieuwe collega! Jesper van der Noord is per november ons team komen versterken als Operational Lead. Inmiddels heeft hij zijn eerste weken erop zitten. Maak kennis met Jesper!

Jesper vertelt: “Sinds 1 november ben ik begonnen bij Bamboo Brands en zal mij in de rol van Operational Lead gaan focussen op het verder optimaliseren van de operationele processen. Excellente executie zal hierbij altijd het vertrekpunt zijn. Ik kijk er erg naar uit om nader kennis te maken met het ruime netwerk aan retailklanten waar Bamboo Brands momenteel winkeltesten uitvoert. Met mijn ervaring bij verschillende buitendiensten binnen de FMCG-sector ga ik de uitdaging aan dit netwerk verder uit te mogen breiden. Met de vele mooie A-merken die Bamboo Brands mag vertegenwoordigen, ben ik ervan overtuigd dat we dit avontuur samen tot een succes gaan maken.”

Ook werken bij Bamboo Brands?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een jong, gedreven team? En voel jij je thuis in de wereld van innovatie en Fast Moving Consumer Goods? Bamboo Brands staat altijd open voor nieuw talent. Lees meer over werken bij Bamboo Brands en bekijk de vacatures. Wie weet tot snel!

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.