Mark Zevenhuijzen te gast in FMCG Innovatie Podcast
06 december 2023 

Mark Zevenhuijzen te gast in FMCG Innovatie Podcast

In deze aflevering gaan we in gesprek met Mark Zevenhuijzen. Mark heeft Food Technology gestudeerd aan de HAS, in hart en nieren een gepassioneerde voedingsmiddelentechnoloog en altijd binnen Food gewerkt.

Gestart als Quality Assurance Manager bij Interovo Egg Group, Verbakel & Seggelink, Van Rijn Group, en zijn rol iedere keer verbreed. Innovatie, Development & Technology binnen Bouter Group (strat. Partner Ahold/ Delhaize), Royal A-ware en Signature Foods.

We hebben het in deze podcast over het belang van samen, zo vroeg mogelijk mee kunnen denken, niet defensief innoveren maar kans kijken. Kennis (binnenhouden) is key, de uitdaging op technologische kennis, succes van een goed proces en echte evaluaties. Waarbij het niet alleen draait om de know how, maar zeker ook om de know why.

Mark is oprichter van 7huijzen food quality & innovation management en zet zijn brede ervaring op verschillende manieren in op het snijvlak van Innovatie, Technologie, Quality Assurance & Operations. Altijd kijkend naar wat wèl mogelijk is…

Beluister nu de nieuwe podcastaflevering met Mark!

Over de FMCG Innovatie Podcast

Houd jij je bezig met innovatie binnen FMCG? Dan is deze podcast voor jou!

Laat je inspireren door de verhalen achter de foodinnovaties. Hier delen we echte verhalen, zowel de misstappen als de successen, en bieden we waardevolle tips en inzichten om het beter te doen.

Volg ons op Spotify

Deze podcast is een initiatief van Bamboo Brands met Theo Toering en Susanne van Hulten als jullie hosts en iedere aflevering een andere gast aan tafel. Volg ons op Spotify en ontvang een melding zodra er een nieuwe aflevering online staat.

Te gast zijn in deze podcast?

Nogmaals dank aan Mark voor dit inspirerende gesprek. Wil jij ook een keer te gast zijn in deze podcast? We horen graag van je! Stuur een berichtje naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.
Reactie plaatsen