Luistertip: podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’
25 oktober 2022 
in Podcast

Luistertip: podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’

Wil jij inspiratie opdoen over innovatie in food/FMCG? Vind je het leuk om innovatieverhalen van andere professionals te horen? Beluister onze innovatiepodcast: ‘De Reis naar de Innovatie Award’ op Spotify. Veel luisterplezier!

Waarom een podcast over innovatie?

Het innovatieproces bij Fast Moving Consumer Goods (FMCG) loopt vaak anders dan verwacht. Ook al heb je nog zo’n duidelijk doel en plan voor ogen, je zult gaandeweg je ‘reisroute’ moeten aanpassen. En dan is het nog de kunst om het hele reisgezelschap (lees: team) mee te krijgen.

In deze podcast hoor je de ‘reisverhalen’ van innovators uit de food- en FMCG-wereld. Samen nemen we je mee op reis naar de FMCG Innovatie Award. Hoewel innovatie natuurlijk niet alleen maar draait om erkenning van een award, is het voor veel innovators wel een kroon op hun werk.

Met deze bijzondere innovatieverhalen willen we jou inspireren om beter te innoveren!

Beluister nu de introductie

Scroll naar beneden of ga naar Spotify om de introductie te beluisteren. In deze korte aflevering stellen hosts Theo Toering en Susanne van Hulten zich voor. Ze delen momenten waar ze trots op zijn, maar ook hun grootste f*ck ups. Een gesprek over lef, winnen, verliezen en hun gezamenlijke drang om te blijven verbeteren.

Theo en Susanne zijn doorgewinterde FMCG-professionals. Theo is oprichter en eigenaar van Bamboo Brands en de FMCG Academy en werkte eerder voor o.a. Intersnack en FrieslandCampina. Susanne is zelfstandig ondernemer en werkte eerder voor o.a. Sligro, Bouter Group en Bakker Bart.

Aflevering 1: Vrijheid om fouten te maken

Maakt de introductie je nieuwsgierig naar meer? Goed nieuws, want op 27 oktober verschijnt aflevering 1! Te gast is Sipke van der Werf, Innovation Manager bij SPAR. Sipke heeft indrukwekkend veel ervaring opgedaan met innovatie in de breedste zin van het woord. Voor grote en kleine bedrijven, merk en private label, maar ook productinnovaties, verpakkingsinnovaties en technische innovaties. In deze aflevering deelt hij zijn visie op innovatie en reflecteert hij op zijn innovaties uit het verleden. Wat zou hij, met de kennis van nu, anders doen? En hoe zorgt hij voor continuous learning? Een verhaal over leren, leiderschap én hoe vrijheid bepalend is voor succes. Een inspirerend gesprek!

Te gast zijn in deze innovatiepodcast?

Heb jij ook een innovatiereisverhaal dat je met ons wil delen? Word gast in onze podcast! Stuur een bericht naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.