Jelmer Bergsma (Arla) te gast in FMCG Innovatie Podcast
13 april 2023 

Jelmer Bergsma (Arla) te gast in FMCG Innovatie Podcast

Aflevering 6 van De FMCG Innovatie Podcast staat live! Ditmaal een mooi gesprek met Jelmer Bergsma, Senior Commercieel Manager Starbucks bij Arla. Jelmer neemt ons mee in zijn visie op innoveren. Ook legt hij uit waarom stakeholdermanagement zo belangrijk is om succesvol te innoveren. Beluister de aflevering op Spotify.

Jelmers visie op innovatie in FMCG

In zijn loopbaan bij diverse FMCG-bedrijven heeft Jelmer een eigen visie gecreëerd op innovatie. Hierover gaan we met hem in gesprek. Hij gaat onder meer in op het belang van categorieperspectief en het intern in kaart brengen waarom je een innovatie wil doorvoeren.

Ook deelt Jelmer tips om een succesvoller innnovatietraject te realiseren. Zo legt hij uit hoe je het retailkanaal al vroeg in het innovatieproces kunt betrekken, bespreekt hij het belang van stakeholdermanagement en deelt hij zijn visie op datagedreven werken.

Aan het einde van de aflevering deelt Jelmer ook een bruikbare tip voor professionals die zoekende zijn in hun persoonlijke carrièrereis.

Beluister op Spotify.

Over De FMCG Innovatie Podcast

De FMCG Innovatie Podcast is er voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties in een FMCG-/ foodbedrijf. Hier hoor je de zogeheten ‘reisverhalen’ van ondernemers, innovators en marketeers uit onze mooie branche. Want het innovatieproces toont gelijkenissen met een avontuurlijke reis: vooraf weet je nog niet wat je onderweg tegenkomt. Met deze podcast inspireren we jou om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG.

Volg ons op Spotify

‘De FMCG Innovatie Podcast’ is een initiatief van Bamboo Brands. Volg ons op Spotify en ontvang een melding zodra er een nieuwe aflevering online staat. Of schrijf je in voor onze maandelijkse update en ontvang (naast deze podcast) meer innovatie-inspiratie in je inbox.

Te gast zijn in deze podcast?

Wil jij net als Jelmer Bergsma jouw innovatieverhalen en/of visie delen? Word gast in onze podcast! Stuur een mail naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.