Even voorstellen: Denise Olislagers en Kelly van Antwerpen
06 mei 2022 
in Nieuws

Even voorstellen: Denise Olislagers en Kelly van Antwerpen

We hebben maar liefst twee nieuwe collega’s in ons midden! Denise Olislagers en Kelly van Antwerpen zijn in mei gestart en gaan zich inzetten voor Bamboo Brands en de FMCG Academy (powered by Bamboo Brands). 

Dit is Denise! 

Denise is na haar studie trendresearch en conceptontwikkeling (met een specialisatie in innovatie en transitiekunde) de arbeidsmarkt op gegaan. Altijd in de rol van business development in combinatie met marketing of recruitment. Diverse sectoren passeerden de revue, maar de wereld van foodinnovatie is nieuw voor haar.

Wat Denise het liefste doet? Mensen met elkaar verbinden. Wat haar typeert is haar nieuwsgierigheid naar de passies, ambities en drijfveren van mensen. Als onze Business Development Manager voor de FMCG Academy gaat ze FMCG-professionals helpen om beter, sneller en duurzamer te innoveren. Aan de FMCG Academy (powered by Bamboo Brands) krijgen deelnemers alle handvatten en tools om buiten hun comfortzone te gaan. Wil jij ook de fijne kneepjes van het innovatievak leren? Dan staat Denise voor je klaar!

Maak kennis met Kelly 

Kelly is na haar studie Communicatiewetenschap neergestreken in Nijmegen, maar komt bij Bamboo Brands toch een beetje thuis in haar geboortestad Den Bosch. Ze versterkt het team als Marketing Project Manager: een uitdaging waar zij haar achtergrond in communicatie, marktonderzoek en projectmanagement kan combineren. Ze laat haar analytische kwaliteiten graag los op onze in-store marketassessments en maakt hiermee het verschil bij klanten. Van brandende innovatievragen tot een verhelderend antwoord, Kelly weet van aanpakken en is bij elke stap in het proces nauw betrokken.

Ook werken bij Bamboo Brands?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een jong, gedreven team? En voel jij je thuis in de wereld van foodinnovatie en FMCG? Bamboo Brands staat altijd open voor nieuw talent. Lees meer over werken bij Bamboo Brands en bekijk de vacatures. Wie weet tot snel!

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.