Dennis Favier van Seasogood in innovatiepodcast
09 januari 2023 

Dennis Favier van Seasogood in innovatiepodcast

In de 3e aflevering van onze innovatiepodcast gaan we in gesprek met Dennis Favier. Dennis is multi-ondernemer en o.a. mede-oprichter van Seasogood, het visvrije tonijnmerk. Zijn innovatiereisverhaal is wat hij zelf noemt “een crazy ride”. Benieuwd? Beluister de aflevering op Spotify.

Over deze aflevering

Als eigenaar van Studio Fava en mede-oprichter van Seasogood wil Dennis Favier iets bereiken dat ‘groter is dan hemzelf’. Hiervoor heeft hij twee belangrijke keuzes gemaakt: volledig focussen op plantbased innovaties én een team van professionals om zich heen verzamelen. In deze aflevering gaan we in gesprek met Dennis over de lancering van Seasogood en het belang van keuzes maken en risico’s nemen. Ook deelt hij zijn visie als ondernemer op de toekomst van food. Tot slot heeft hij een mooie boodschap voor iedereen die betrokken is bij foodinnovaties.

Beluister de aflevering op Spotify

Over deze innovatiepodcast

Werk je in een FMCG-bedrijf? Houd jij je bezig met foodinnovatie? Dan is deze innovatiepodcast voor jou!

In de podcast ‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ hoor je de zogeheten ‘innovatiereisverhalen’ van ondernemers, innovators en marketeers uit de branche. Waarbij we een innovatietraject zien als een avontuurlijke reis, waarbij je nog niet weet wat je onderweg tegenkomt. Deze podcast draait niet alleen om de innovatie-award, maar voor veel innovators is een award wel een kroon op hun werk.

Met deze podcast willen we jou inspireren om sneller, beter en duurzamer te innoveren in food & FMCG.

Volg ons op Spotify

‘De Reis naar de FMCG Innovatie Award’ is een initiatief van Bamboo Brands & FMCG Academy. Volg ons op Spotify en ontvang een melding zodra er een nieuwe aflevering online staat.

Te gast zijn in deze podcast?

Wil jij net als Dennis Favier jouw visie op foodinnovatie delen? Of heb jij een innovatiereisverhaal dat je met ons wil delen? Word gast in onze podcast! Stuur een mail naar info@bamboobrands.com.

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.