Chantal Risseeuw-Boer in dienst bij Bamboo Brands!
09 januari 2023 
in Nieuws

Chantal Risseeuw-Boer in dienst bij Bamboo Brands!

Vandaag verwelkomen we Chantal Risseeuw-Boer in ons team. In de rol van Client Development Consultant komt zij Bamboo Brands versterken. We kijken ernaar uit om samen met Chantal meer FMCG-bedrijven te helpen om succesvol te innoveren.

De FMCG-wereld is waar Chantal zich thuis voelt. Zij heeft bij diverse FMCG-fabrikanten gewerkt waaronder Perrigo, Henkel en FrieslandCampina, in zowel Marketing-, Trade Marketing- als Salesrollen. Vervolgens heeft zij bij het executive search bureau People Select talrijke samenwerkingen en plaatsingen in de FMCG-branche gerealiseerd.

Chantal kijkt ernaar uit om wederom in deze branche het verschil te gaan maken. Met haar ambities, vakkennis en ervaring is Chantal een aanwinst voor ons team!

Maak kennis met Chantal

Wat sprak je zo aan aan Bamboo Brands?

Chantal: “Ik ken de FMCG-branche goed vanuit verschillende invalshoeken, waaronder die van Marketeer. Een van de speerpunten in deze branche is innovatie. Het feit dat 80% van de innovaties na 1 jaar uit de schappen verdwijnt is verre van duurzaam en kan beter. Het spreekt mij aan dat Bamboo Brands hierin voor A-merkfabrikanten het verschil kan maken door in een vroeg stadium innovaties te identificeren die ertoe doen en leiden tot merkgroei. Ik vind dit een mooi doel waar ik graag mijn kennis en energie in stop, binnen de sector waar ik een voorliefde voor heb. Ik ga graag samen met het gedreven team bij Bamboo Brands voor diverse opdrachtgevers aan de slag om beter, sneller en vooral duurzamer te innoveren.”

Wat houdt jouw rol in? Waarom past dit zo goed bij jou?

“Ik ga in de rol van Client Development Consultant op zoek naar wat opdrachtgevers echt nodig hebben. Wat moet een marketeer morgen anders doen om duurzame merkgroei te realiseren met innovatie? Ik ga A-merkfabrikanten helpen om onzekerheid en risico’s te reduceren rondom innovaties door met ze in gesprek te gaan om de behoeften in kaart te brengen en vervolgens een tailormade plan te ontwikkelen met het interne team.  Dit past mij goed, aangezien ik graag de klantbehoefte centraal stel en op zoek ga naar wat de klant écht nodig heeft.”

Wat hoop en verwacht je dat de toekomst gaat brengen?

Chantal besluit: “Ik hoop in mijn rol impact te kunnen maken door vele FMCG-fabrikanten te gaan helpen met de verbetering in hun innovatieproces en daarmee duurzaam innoveren nog beter op de kaart te zetten.”

Meer weten?

Wil je kennismaken met Chantal of heb je een vraag? Neem contact op via chantal@bamboobrands.com. Of maak een connectie op LinkedIn.

Werken bij Bamboo Brands

Wil jij ook werken bij Bamboo Brands? Bekijk de vacatures of neem direct contact op met Doutsen Hoekstra (HR, Marketing & Projects Lead).

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.