Bamboo Brands sponsort HAS Food Experience 2022
17 januari 2022 
in Nieuws

Bamboo Brands sponsort HAS Food Experience 2022

Bamboo Brands verbindt zich opnieuw als sponsor aan de HAS Food Experience! Tijdens dit event op 1 februari krijgen HAS-studenten een podium om zelf ontwikkelde food-oplossingen te presenteren. Een mooi initiatief dat wij graag aanmoedigen.

Bij deze editie van de HAS Food Experience staan thema’s als de Sustainable Development Goals en meaningful food innovations centraal. Het evenement vindt deels online en deels fysiek plaats.

Betrokken blijven

Het sponsorschap van de HAS Food Experience past goed bij onze bestaande samenwerking met de HAS. Als bedrijf blijven we graag up-to-date van de laatste (duurzame) innovaties in de branche. Wij zetten ons immers ook in voor een duurzamer innovatieproces. Ook komen we graag in contact met het foodtalent van de toekomst.

Waardering voor partnerschap

Linda Bonte van HAS Hogeschool is blij met onze steun. “De studenten van de HAS Hogeschool hebben individueel specifieke talenten. Ze worden op de HAS opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, in samenspel met bedrijven uit de sector. Mede hierdoor waarderen wij partnerships met organisaties als Bamboo Brands.” (2021)

Ideeën opdoen

We kijken ernaar uit om talentvolle studenten te ontmoeten en meer te leren over hun innovatieve oplossingen. Ook wisselen we graag kennis en ideeën uit. Wil je meer weten over onze samenwerking met de HAS Hogeschool? Neem contact met ons op.

Fotocredits: HAS Hogeschool

Over de schrijver
Theo Toering is Founder & Managing Director of Bamboo Brands B.V.