{{maxHeight}}

Shopper

Shopper gerelateerde vraagstukken

Shopper gerelateerde vraagstukken

Breng je categorie visie tot leven

Met je hele commerciële team werk je samen om shopper insights, consumenten trends, marketingstrategie en innovaties en retail specifieke behoeftes om te smeden in een mooie pakkende categorie visie met een uitwerking in hoe deze visie vertaald kan worden in de winkels. Positieve feedback, onderhandelingen vinden plaats, producten worden gelist en toch is de kern van je visie niet uitgevoerd. Hoe kan dit? Natuurlijk spelen er krachten bij retailers als 'the balance of power in een categorie', of is de marge (front-end en back-end marge) niet goed genoeg. Uiteindelijk gaat het volgens ons om P(pricing)xQ(quantity)xM(margin) van de gehele visie en stel nou eens als je dat feitelijk kan gaan onderbouwen. Hoe krachtig is dat?

Wij komen graag bij je langs om je te inspireren hoe wij jouw category visie tot leven kunnen brengen met feitelijke onderbouwing!

Schapwaardigheid van innovaties

Wat zou het mooi zijn als je nieuwe innovaties zou kunnen toetsten op schapwaardigheid nog voordat je aan een project start als organisatie. Wij als Bamboo Brands hebben een methode ontwikkeld waarbij we feitelijk de innovaties kunnen identificeren die er echt toe doen en de groei realiseren voor je merk. 

Op basis van onze ruime ervaring aan fabrikanten zijde weten we dat het nog steeds lastig is om een gefundeerde onderbouwing te geven als het om basis rotatie gaat in een business case of in een presentatie naar een retailer.

Wij kunnen je op een simpele en doeltreffende manier laten zien hoe wij wel deze onderbouwing kunnen funderen. En wel zo dat je vol vertrouwen in gesprek kan met je klant.

Interim oplossingen

Heb je voor een bepaalde tijd commerciele capaciteit nodig. Afhankelijk van jou behoefte gaan wij op zoek naar de juiste persoon voor de opdracht.  

Contact

Neem gerust contact op met ons. Vul onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor uw bericht

We nemen z.s.m. contact met u op