{{maxHeight}}

Consument

Consument gerelateerde vraagstukken

Consument gerelateerde vraagstukken

Voor consumenten gerelateerde vraagstukken bieden we verschillende proposities waarbij natuurlijk het marketing probleem of aandachtspunt centraal staat.

Enkele voorbeelden:

Innovaties - Schapwaardigheid

Bij Bamboo Brands hebben we een verfrissende kijk op hoe je procesmatig je innovatieproces kan verbeteren. Innoveren kost veel tijd en energie van een organisatie daarnaast verdwijnen 80% van de innovaties binnen een jaar al van de markt. Als je dit proces slagvaardiger kan maken kan je enorme productiviteitsslagen maken. Klik hier voor een recent interview met Marketing Tribune wat goed uitlegt hoe we dit kunnen realiseren.

Brand Price Trade Off research

Prijs is een belangrijk middel in de marketingmix. Zeker bij NPD producten waarbij de retailer toch eigenlijk wel meer marge wil omdat het categorieverruimend moet werken. Meestal Gaan we als fabrikanten hierin mee, echter het is de vraag of dit de juiste manier is. P (prijs)xQ(hoeveelheid)xM(marge) is nog steeds de rekensom voor elke retailer, alleen als de prijs toch echt te hoog is/of de waarde van de NPD overschat. Faalt het product. Middels Brand Price Trade Off meten we near store wat de optimale prijs moet zijn voor jouw product.

Innovation Cost Analysis 

Altijd al willen weten wat het als bedrijf kost om innovaties te ontwikkelen? Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we in 2 dagdelen harde feiten kunnen opleveren wat de kosten zijn van het innovatie binnen het bedrijf. Daarnaast kijken we ook naar de opbrengsten en kunnen we op verzoek aanbevelingen doen om deze kosten significant te verlagen. 

Innovation Pressure Cooker

Ook zo jaloers op die start-ups die alsmaar sneller lijken te innoveren en zich gedragen als ‘een vlinder in de boksring’? Wij helpen om die start up mentatily/proces in te bedden in je organisatie.

Lanceren van nieuwe producten/concepten

Een belangrijke introductie wat voor de komende jaren voor de grootste groei moet zorgen? Wij helpen je om scherp te stellen, je te ondersteunen waar nodig. Samen met je commerciële team zorgen we ervoor dat alle elementen van de introductie gechallenged worden ( War-rooms, voorbereidingen op introductiegesprekken bij retailers kunnen ook onderdeel zijn).

Tijdelijke ondersteuning

Heb je voor een bepaalde tijd marketing capaciteit nodig. Afhankelijk van jou behoefte kunnen wij kijken of we tijdelijke ondersteuning kunnen bieden. Dit altijd op no cure no pay basis. 

Kortom mocht je een marketing uitdaging hebben waarbij je hulp nodig hebt. Neem contact met ons op en we komen graag bij je langs om je te helpen.

Contact

Neem gerust contact op met ons. Vul onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor uw bericht

We nemen z.s.m. contact met u op