{{maxHeight}}

Wat we doen

Wij laten A-merken sneller groeien

Voor innovatie, consument, shopper of algemene commerciele vraagstukken

Innovatie gerelateerde vraagstukken

Innovatie is vaak de drijvende kracht achter de groei binnen bedrijven. Maar hoe onderscheid je je als bedrijf met innovaties en hoe zorg je ervoor dat je innovaties succesvol worden? Wij hebben verscheidende tools ontwikkeld waarbij we innovatie binnen FMCG op een totaal andere manier benaderen. Dit doen wij omdat we denken dat de huidige manier van innovaties ontwikkelen efficienter kunnen maken met onze tools. 

Consument gerelateerde vraagstukken

Wij hebben jaren aan ervaring binnen consumer marketing en hebben hier ook verschillende proposities voor ontwikkeld. Denk aan hoe je innovaties sneller kan ontwikkelen, price setting mogelijkheden, merkpositionering en het helpen met bedenken van nieuwe product ideeën. Klik hier voor meer informatie.

Shopper gerelateerde vraagstukken

Vaak blijft een categorievisie een visie in een presentatie. Zou het niet mooi zijn om je categorie visie tot leven te brengen? Want combineer je visie met actie en je kan echt de categorie veranderen. Wij hebben de mogelijkheid om categorievisies tot leven te brengen en hier de impact van te meten. Meer weten welke categorie en schap tools wij hebben, klik hier.

Commercieël gerelateerde vraagstukken

Een merk bouwen is een commerciële aangelegenheid en samenwerken tussen de afdelingen Sales, Marketing en Category management en Trade management is cruciaal in het realiseren van merkgroei. Op basis van onze ervaringen aan fabrikanten zijde kunnen wij helpen bij commercieel gerelateerde vraagstukken. Wil je hier meer over weten, klik hier

Contact

Neem gerust contact op met ons. Vul onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor uw bericht

We nemen z.s.m. contact met u op