{{maxHeight}}

Interim Professionals

Join our network!

FMCG Interim Professional

Wij als Bamboo Brands hechten veel waarde aan ons netwerk en we zijn dan ook constant bezig om ons netwerk te verrijken en elkaar te helpen om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. 

Werkgebieden

Onderscheid jij je als interimmer op het gebied van Marketing, Sales of Category/Trade Management en ben je actief in de FMCG branche kom dan snel in contact met ons door onderstaand contactformulier in te vullen en je CV te uploaden. Laat in het contactformulier weten waar jij uitermate trots op bent en waarvan jij denkt dat dat jou onderscheidt van de rest.

Opdrachtgevers

We werken voor verschillende fabrikanten binnen FMCG waarbij we deze opdrachtgevers helpen om commercieel slagvaardiger te worden. Bij de opdrachtgever staat de commerciele vraagstelling centraal. Een van de oplossingen kan het plaatsen van een interimmer zijn. Dit kan voor enkele dagen zijn, maar ook voor een langere periode uiteraard. We zullen samen met je kijken waar de behoefte ligt en op basis van de gezamenlijke briefing de juiste kandidaat erbij zoeken.

JOIN OUR NETWORK  

Join our network

Neem gerust contact op met ons. Vul onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor uw aanmelding

We nemen z.s.m. contact met u op